Американские новости

Автор Lor, Март 23, 2022, 03:25 pm

Луиджи

Lor - Фев. 21, 2025, 01:24 pmКак говорили раньше, "Такой простой, уж не дурак ли?"

Хотя, в данном случае, больше подходит "аморальный урод"
а "амораль" в чём, войну закончить хочет?
да, это он подкачал ...
пусть воюют, на доброе здоровье, нам то чё. особенно в колораде

КОТ

Lor - Фев. 21, 2025, 01:24 pmКак говорили раньше, "Такой простой, уж не дурак ли?"

Хотя, в данном случае, больше подходит "аморальный урод"

Lor

Луиджи - Фев. 21, 2025, 01:35 pmа "амораль" в чём
Если у тебя возникает такой вопрос, тогда мне очень жаль.

Луиджи

Lor - Фев. 21, 2025, 02:25 pmЕсли у тебя возникает такой вопрос, тогда мне очень жаль.
его? меня? войну?

это не ответ, а попытка быть cute :D

КОТ

Висловлювання Роберта Де Ніро про Дональда Трампа ідеально. Будь ласка, прочитайте його:

"Я витратив багато часу на вивчення поганих людей.  Я вивчив їх характерні риси, їх манери, банальність їх жорстокості. І все ж у Дональда Трампа є щось особливе.

Коли я дивлюся на нього, Я не бачу поганої людини. Дійсно.

Я бачу лиходія.

Протягом багатьох років я то тут, то там зустрічав гангстерів. Цей хлопець намагається бути таким, але у нього це не виходить. Є таке поняття, як"честь серед злодіїв".

Так, навіть злочинці зазвичай розуміють, що правильно, а що ні.  Чи роблять вони правильно чи ні -- це вже інша історія, але у них є моральний кодекс, нехай і збочений.

У Дональда Трампа його немає. Він позує як жорсткий хлопець без моралі та етики. У нього немає поняття про те, що правильно, а що - ні. Не поважає нікого, крім себе-ні людей, якими він повинен був керувати і захищати, ні людей, з якими він веде справи, ні людей, які слідують за ним сліпо і віддано, ні навіть тих, хто вважає себе його "друзями".

Він зневажає їх усіх.

Ми, жителі Нью-Йорка, познайомилися з ним за ті роки, що він отруював атмосферу і всіював наше місто пам'ятниками своєму его.  Ми з перших вуст знали, що це людина, яку ніколи не слід було розглядати як лідера.

У 2016 році ми спробували попередити світ.

Наслідки його бурхливого президентства розкололи Америку і потрясли Нью-Йорк до глибини душі.  Згадайте, як нас потрясла криза на початку 2020 року, коли світ охопив вірус. Ми щодня стикалися з помпезною поведінкою Дональда Трампа на національній арені і страждали, бачачи, як наших сусідів кладуть у мішки для мерців.

Людина, яка мала захищати цю країну, піддала її небезпеці через свою необачність та імпульсивність. Це було схоже на те, як жорстокий батько керує сім'єю через страх та агресивну поведінку.  Це стало наслідком того, що попередження з Нью-Йорка було проігноровано. Ми знаємо, що наступного разу буде гірше.

Не сумнівайтеся: двічі підданий імпічменту, 4-кратний обвинувачений Дональд Трамп все ще дурень. Але ми не можемо дозволити нашим співгромадянам-американцям списати його як такого. Зло процвітає в тіні зневажливого глузування, і саме тому ми повинні дуже серйозно поставитися до небезпеки, яку представляє Дональд Трамп.

Тому сьогодні ми робимо ще одне попередження. З цього місця, де виступав Авраам Лінкольн, - прямо тут, де б'ється серце Нью-Йорка - звертаємося до всієї Америки:

Це наш останній шанс.

Демократія не переживе повернення диктатора-самозванця.

І вона не переможе зло, якщо ми будемо розділені.

Так що ж нам з цим робити?  Я знаю, що я проповідую тут хору.  Те, що ми робимо сьогодні, цінно, але ми повинні перенести сьогоднішній день в завтрашній - винести це за межі цих стін. 

Ми повинні звернутися до тієї половини нашої країни, яка проігнорувала небезпеку, яку представляє Трамп, і з будь-якої причини підтримує його повернення до Білого дому.  Вони не дурні, і ми не повинні засуджувати їх за те, що вони зробили дурний вибір.  Наше майбутнє залежить не тільки від нас. Воно залежить і від них також.

Давайте поставимося до послідовників Трампа з повагою.

Давайте не будемо говорити про"демократію".  "Демократія" може бути нашим Святим граалем, але для інших це лише слово, концепція, і, прийнявши Трампа, вони вже відвернулися від неї. . 

Давайте поговоримо про добро і зло.  Давайте поговоримо про людяність. 

Поговоримо про доброту.  Безпеку для нашого світу.  Безпеку для наших сімей.  Порядність. 

Давайте привітаємо їх повернення. 

Ми не отримаємо їх усіх, але ми можемо отримати достатньо, щоб покінчити з кошмаром Трампа і виконати місію цього саміту "зупинити Трампа".

Роберт Де Ніро виголосив цю потужну заяву на «Stop Trump Summit», організованому The New Republic у Нью-Йорку 11 жовтня 2023 року. Хоча він не зміг особисто бути присутнім через відновлення після COVID-19, його звернення зачитав колишній чиновник адміністрації Трампа Майлз Тейлор. (newrepublic.com)

У своїй заяві Де Ніро наголосив, що, ґрунтуючись на своєму багаторічному досвіді вивчення та зображення негативних персонажів, він вважає Дональда Трампа не просто поганою людиною, а «злом». Він критикував Трампа як «псевдо-сильного хлопця без моралі та етики», який не має жодного почуття відповідальності перед людьми, яких мав би захищати чи керувати. Де Ніро також застеріг, що «демократія не переживе повернення самозваного диктатора» та закликав до єдності, щоб запобігти такому розвитку подій.

Ця заява відображає давню критику Де Ніро на адресу Трампа, оскільки раніше він вже називав його «абсолютно божевільним», «кричуще дурним» і «справжнім расистом». (newrepublic.com)                O.Gugar

ciao1

я ещё веллера слушаю на ютюбчике

занятный старик

послушайте

Lor

ciao1 - Фев. 21, 2025, 04:31 pmя ещё веллера слушаю на ютюбчике
Слушал пару раз. Трезво рассуждает.

Это правда, что Трамп поедет в Москву на 9-мая, мои предположения подтвердились?

КОТ

Lor - Фев. 21, 2025, 05:04 pmСлушал пару раз. Трезво рассуждает.

Это правда, что Трамп поедет в Москву на 9-мая, мои предположения подтвердились?
Буданову надо будет сообщить...

ciao1

MV - Фев. 21, 2025, 11:41 amЕсли есть компромат то учитывая кол-во ТДСов среди амер силовых агенств странно что никто из них до сих пор, с 2016г, не обнародовал вещ доки этой "вербовки". Иначе это просто повторенияе "британского досье" клинтонши.
а нет доказательств скорее всего
Всё в архивах лубянки. и они этим пользуются

а он в рашу с 85 года таскался
а те даже и  не попробовали к нему подкатить с этим предложением?

а зная теперь какой он, не человек а типа кремень, это было архисложно заставить его согласится на их условия

да он и секретов никаких не выдалскорее всего
ни одного. не то что эти розенфельды или как их там. с ядерной бомбой

но факт остался

ciao1

ну может денег взял
дом опять же продал за 90 миллионов выше рыночной
российскому олигарху

не биг дил

у нас товар у вас купец

КОТ

Lor

КОТ - Фев. 21, 2025, 06:24 pmI like it.
Это они ещё "по настоящему и не начинали". Чтобы с Гретой Тумберг и остальными "зелёными", с приковыванием себя к воротам дилершипов и т.п.

А если ещё и китайцы вложаться в "рекламу" конкурентов, о чём они спят и видят, так будет Маск Форды дизельные продавать в своих шопах, чтобы "грейтагейн" Трампа поддержать от опадания.

Lor

Говорят, что даже FOX копытами застучал.

xxdevil

Луиджи - Фев. 21, 2025, 01:33 pmчто на этот щёт говорят?
Говорят сделка так сделка. Ты там ближе к нему, передашь? Пусть вычтет те бабосики из суммы, что мы недополучили, когда отдавали 1900 боеголовок ЯО. Только по нынешним ценам, с учетом инфляции, амотртизации и налога на добавленную стоимость.

Вроде все посчитал.

КОТ

xxdevil - Фев. 21, 2025, 07:09 pmГоворят сделка так сделка. Ты там ближе к нему, передашь? Пусть вычтет те бабосики из суммы, что мы недополучили, когда отдавали 1900 боеголовок ЯО. Только по нынешним ценам, с учетом инфляции, амотртизации и налога на добавленную стоимость.

Вроде все посчитал.
С учетом инфляции это 1.48 триллиона.